Kontakta Oss

Ditt personliga utvecklingsteam med följande teknologier:

Våra team i Ukraina och Polen kommer att fokusera på att utveckla ditt webb- eller mobila projekt så att du kan fokusera på att få ditt företag att växa. Vår huvudsakliga tekniska expertis inkluderar:

 • Net

  .NET

 • Php logo

  PHP

 • Ios Android

  Mobile

Vår Erfarenhet

Under 17 år av mjukvaruutvecklande har UKAD-teamet förskansat sig erfarenhet inom följande affärsområden

Retail

Handel

Våra projekt för handelsmarknaden inkluderar rekommendationssystem, frakt och leverans plattformer och lösningar för supply kedjor.

Sports

Sportbetting

Vi bygger lösningar för sportbettingföretag. Våra projekt inkluderar sociala bettingappar med odds, utmaningar, live poäng och chatt.

Ecommerce

e-Handel

Vi utvecklar välfungerande onlineaffärer. E-commerce plattformer som vi arbetar med inkluderar Umbraco, uCommerce, EPI Server och WooCommerce.

Finance

Ekonomi

Vår portfolio inkluderar ett projekt för en ekonomisk organisation som genomför tusentals kalkuleringar dagligen för att fastställa bidragsrätter.

Travel Vaccination Service

Resa

Vår portfolio inkluderar ett projekt för en ekonomisk organisation som genomför tusentals kalkuleringar dagligen för att fastställa bidragsrätter.

Education

Utbildning

Vi skapar innovativa lösningar för onlinelärning och träning. Ett av våra projekt är en app för dialogbaserat mikrolärande på arbetsplatsen.

Vi erbjuder full-cycle mjukvaruutveckling

När du arbetar med UKAD så får du den projektmanagement, design, programmering och de test- och supporttjänster som behövs vid utveckling av en välfungerande lösning.

 • Ic Quality Assurance

  Quality Assurance

 • Ic Software Development

  Mjukvaruutveckling

 • Ic Project Management

  Projektledning

Våra klienter

Vi levererar mätbart affärsvärde till små och medelstora företag och stora företag. Läs våra kundrecensioner om du vill veta mer om oss

 • Martin Westin
  Martin Westin
  Birdie AB, Sweden

  ”UKAD har varit flexibla, snabba, professionella och är tillgängliga när de behövs!”

 • Johan Sävenstrand
  Johan Sävenstrand
  Ginza music shop, Sweden

  ”Snabba och hjälpsamma inom mjukvaruutvecklingsprojekt. Stora kunskaper inom .Net och webbutveckling. Mycket professionella.”

 • Mårten Angner
  Mårten Angner
  Whiteport AB, Sweden

  ”Vi har arbetat ihop i fem år och aldrig missat en deadline. Jag vill fortsätta jobba med det här gänget för alltid.”

 • Trond Bugge
  Trond Bugge
  Kairos Future Analytics AB, Sweden

  ”De välkomnar slimmad mjukvaruutveckling. Vi behövde ett team som kunde föreslå och implementera innovativa webblösningar och ge oss en kort utvecklingsperiod till låga kostnader. UKAD har levererat detta!”

 • Niklas Johansson
  Niklas Johansson
  Photowall, Sweden

  ”Vi värdesätter vår relation med UKAD. Vi har arbetat ihop på en mängd utvecklingsprojekt och det har varit en mycket positiv erfarenhet för mig och mitt företag. UKAD har varit en pålitlig partner som alltid varit villig att lösa även de mest komplexa problemen. Kvaliteten på kodning och arbetet rent generellt har varit mycket hög. Jag rekommenderar dem!”

 • Dr. Phil Agulnik
  Dr. Phil Agulnik
  Entitledto, United Kingdom

  ”Denis och hans team är toppen människor att arbeta med. De bryr sig om vad de gör, de skapar en fantastisk kundupplevelse. Jag rekommenderar dem starkt!”

Utmärkelser och erkännande